Перейти к контенту

Express-AT1 56°East

Salavat

Рекомендуемые сообщения

• Ответы 4k
  • Создана
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Судя по карте оба луча нам Ашхабадцам не очень светить но я думаю на 1.60 оффсет можно будеть поймать и кстати для абс 2 нам тоже нужна большая офсетка и по этому жду экспресс ат 1 мне кажется там контент хороший чем у других операторах ИМХО.

Cпутник прибыл в свою штатную позицию 56.02, период уже 1,436.2

Думаю, после профилактике, завтра уже будет сигнал на +востоке.

У Триколоровцы тоже профилактика со снятием вещания  на 22 апреля...

не, ещё устанавливают
EXPRESS AT-1
LOCAL TIME: 12:29:11
UTC: 08:29:11
LATITUDE: -0.01
LONGITUDE: 55.98
ALTITUDE [km]: 35794.51
ALTITUDE [mi]: 22241.68
SPEED [km/s]: 0
SPEED [mi/s]: 0
AZIMUTH: 171.8S
ELEVATION: +28.6
RIGHT ASCENSION: 1h 48m 41s
DECLINATION: -8° 39' 34''
Local Sidereal Time: 25h 20m 57s

16чи апрелдан НТВ+восток янги спутникда ишлаши тугрисида НТВ+ саетида хеч кандай хабар йук.

Факат ( Уважаемые абоненты!

Сообщаем вам, что 16 апреля 2014 г. с 02.00 до 10.00 по московскому времени на каналах НТВ-ПЛЮС будут проводиться плановые профилактические работы.

Просмотр каналов, заказ услуги «Кинодром» и интернет-трансляций, а также абонентские сервисы сайта в указанный период времени будут недоступны.

Примите, пожалуйста, извинения за возможные неудобства.) деб ёзилган холос. Демак эртага ишламаслиги хам мумкин.

Квартальный профилактика режа буйича утказилвотти,НТВ+Восток енги спутникдан таркатилиши  бунга алокаси йук.Енги частоталар хам режа б-ча запуск килинади.

Бурхон, спутник эртагами, индингами ёки 5 кундан сунгми ишга тушади. Буни йиллаб кутаётганлар индамасдан сабр билан кузатиб утиришибди.

Сиз эса сабр билан кутмасдан ишлармикин ёки ишламасмикин деб уйлаб кераксиз постларингиз билан форум коидасини (флудь ва мультипостинг) хам бузаяпсиз.

Режа буйича спутник ишга тушишга тайёр, чунки барча тестлардан муваффакиятли утиб, керакли позицияга етиб келди.Факат ко*цензура*ни кутиб турибди.

• Like 1

ИКРОМ ака гаплариз тугри.

Мен хар соатда шу форумга кириб тураман. Киргандан шу EXPRESS AT-1 тема хакида кераксиз постлар.

Менимча хамма сабр килсин. Ишлагандан кейин, ана унда фикр алмашса булади

Икромака 56 градусдаги товок сизда турибтими, 2 кун олдин ман хам 56 градусга товогимни урнатиб куйдим сигнал бериши билан форумга йозиб барча форумдошларимга ушбу хуш хабарни йетказаман

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

• Создать...

Важная информация

Читаем Условия использования