parabellum Опубликовано 9 Октября 2014 Поделиться Опубликовано 9 Октября 2014 Встроенных АКБ нет, а насчёт зарядки не беспокойтесь, до 200Ач можете подключать без проблем Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
lochin8282 Опубликовано 28 Октября 2014 Поделиться Опубликовано 28 Октября 2014 Телевизор, компютер тюнер ва 2 лампочка ишлаб туриши учун нима килиш керак. Бизда деярли свет йук. Кунига 2-3 соат свет беради. Ёрдамларингиз керак. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
parabellum Опубликовано 31 Октября 2014 Поделиться Опубликовано 31 Октября 2014 Не знаю знаю узбекский язык, только бегло. Но могу сказать. как я понял. Необходим UKL 1000 ВА с максимально возможным АКБ 200Ач и солнечной панелью. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
olim Опубликовано 1 Ноября 2014 Поделиться Опубликовано 1 Ноября 2014 а скол ко стоит STABIK UKD-1000 не подскажите. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
qodirovma Опубликовано 1 Ноября 2014 Поделиться Опубликовано 1 Ноября 2014 Телевизор, компютер тюнер ва 2 лампочка ишлаб туриши учун нима килиш керак. Бизда деярли свет йук. Кунига 2-3 соат свет беради. Ёрдамларингиз керак. Движёк олиб урнатинг бошка йули йук: сабаби кунига 2,3 соат Эл билан аккомуляторни етарли даражада туйинтириб яний заряд килиб булмайди, хар холда компьютер бор дедингиз у камида 400 ват кувват олади шуни хисобига 1 соатга етмайди, бошка тарафдан бензин хам арзон эмас! бора бора киш фасли азобга айланиб бормокда... Юкорида сизга куёш панели ёрдамида ишловчи ускунани тавсия килмокда,яхши маслахат аммо буни бир нархи билан кизикиб куринчи? сотувчилар нархини гапириб сизни ютиб юборишади албата бу хазил)) аммо мен кизикиб сураганимда 4,8 милион сакиз юз минг деган эди. Мана бугун мен Андижонда 1 тонна кумирни 800000 минга сотиб олдим! агар табий газ булганда 3 баробар арзон булар эди яна кумир билан овора булишни айтсангиз хуллас чидаш керак... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
Stabik Опубликовано 15 Декабря 2014 Автор Поделиться Опубликовано 15 Декабря 2014 Новое поступления юпсов UKD -1000VA и UKD - 2000VA. (Количество ограничено) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
Qasva Опубликовано 15 Декабря 2014 Поделиться Опубликовано 15 Декабря 2014 менга тоза кийналмасдан 700 вать берадигани керак кайси бирини тавсия киласиз . ва нархини ёзиб юборинг . рахмат Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
Fayzulla196918 Опубликовано 3 Сентября 2015 Поделиться Опубликовано 3 Сентября 2015 Дорогие форумчане большая просьба у кого имеется принципиальная электрическая схема STABIK-5000-UKD пожалуйста отправте мне на почту tehnostart@inbox.uz или подскажите откуда достать.За ответь заранее спасибо. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
Stabik Опубликовано 5 Ноября 2015 Автор Поделиться Опубликовано 5 Ноября 2015 менга тоза кийналмасдан 700 вать берадигани керак кайси бирини тавсия киласиз . ва нархини ёзиб юборинг . рахмат UKD -1000VA бу моделга бемалол 700watt нагрузка уласа болади. лекин UKD-2000 га уласангиз анча бемалол ишлайди бу моделга 1400ватт дан ошмайдиган нагрузка уласангиз болади. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
Stabik Опубликовано 10 Ноября 2015 Автор Поделиться Опубликовано 10 Ноября 2015 Дорогие форумчане большая просьба у кого имеется принципиальная электрическая схема STABIK-5000-UKD пожалуйста отправте мне на почту tehnostart@inbox.uz или подскажите откуда достать.За ответь заранее спасибо. Юбордим, факат у PDF файл форматида Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
Рекомендуемые сообщения
Присоединиться к обсуждению
Вы можете ответить сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы ответить от своего имени.
Внимание:Ваше сообщение не будет отображаться другим пользователям, пока не будет одобрено модератором.