asadbek Опубликовано 7 Мая 2014 Поделиться Опубликовано 7 Мая 2014 Ребята каком городе ест этот мультифид в Бухара не могу найти Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
real77 Опубликовано 7 Мая 2014 Поделиться Опубликовано 7 Мая 2014 Салом!!! Континентда (85) да Nikelodeon кусатмаяпти ? Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
RuSaT Опубликовано 7 Мая 2014 Поделиться Опубликовано 7 Мая 2014 Ребята каком городе ест этот мультифид в Бухара не могу найти эта головка под прямофокус и о каком мультифиде речь.. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
Albiselesta Опубликовано 7 Мая 2014 Поделиться Опубликовано 7 Мая 2014 asadbek,Манимча Сиз тасвирда курсатвотган конвертор Fuji Prime Focus(адашвотган булишим мумкин),узини комплектдаги ускуна билан курсатилган.Мультифид сифатида ушбу головкани ишлатиб булмаса кере,факат уни фокусда куйилган антенналарни шахарда курганман. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
asadbek Опубликовано 7 Мая 2014 Поделиться Опубликовано 7 Мая 2014 Мне нужен для прямофокус Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
Maxmudwara Опубликовано 7 Мая 2014 Поделиться Опубликовано 7 Мая 2014 akalar TiricolorTV sibir, paketidagi kanallarini kurush uchun Vicardotashlash kerakekan meni tuynerim openbox x5 proHD, shunga vicard, tashlasa buladimi. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
bunyodkor Опубликовано 7 Мая 2014 Поделиться Опубликовано 7 Мая 2014 Барчага Салом! Менда Hd box 6000 pro+... ва HD box 6500+ tunerlari bor. Шу тунерларга 56' градусни тулик ишлата олмаемман!?! Викардд хам куйдим.... натижаси емон! Триколор ишласа.. НТВ+ ишламай колмокда???! Еки тескариси! Аммо СтаркТрект 2016 ех... без отказ курсатмокда! Нимага 2016 ех.... тунер килган ишни HD BOX 6000.6500. лар кила олмайди. Йули булса ердам беринглар.!!! Прошифкаси булса содда усулда курсатинг. Олдиндан РАХМАТ ! ( ЖАСУР) Менда хам Hd6000pro викардни урнатганман 56 муаммосиз ишлаяпти Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
Гость ака_Учкун Опубликовано 7 Мая 2014 Поделиться Опубликовано 7 Мая 2014 У меня валяется несколько штук. Могу дать просто так. SatInstaller, извини, но тебе что неизвестно, что нельзя цитировать фотографии? Режим только чтение..... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
djmumin Опубликовано 8 Мая 2014 Поделиться Опубликовано 8 Мая 2014 Salom Manga yordamiz kerak Tunerim OPENBOX sx6 , plagenda wicardd tashadim lekin 56E ntv+ ochilmadi? Unga log par kirgizishim kerak ekan qanday Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
Rustam_aka Опубликовано 8 Мая 2014 Поделиться Опубликовано 8 Мая 2014 Salom Manga yordamiz kerak Tunerim OPENBOX sx6 , plagenda wicardd tashadim lekin 56E ntv+ ochilmadi?... версия wicardd-а какая и покажите файл wicardd.conf(конфиг какой?). Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Прочее
Рекомендуемые сообщения